RVS Staalkabels

De juiste oplossing voor alle projecten

 

Kabel Design is sinds 2006 gespecialiseerd in de toepassing van RVS-staalkabels voor verschillende doeleinden. Deze robuuste kabels bestaan ​​uit stalen draden die om elkaar zijn geslagen. Samen vormen deze draden een stevige kabel. Staalkabelconstructies worden gebruikt bij de bouw van infrastructuurprojecten, zoals in bruggen, hekwerken, schermen en andere afrastering.

Voordelen van RVS-staalkabels

  • Lichtgewicht
  • Sterk en robuust
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt om te recyclen
  • Duurzaam
  • Bestand tegen verschillende weersomstandigheden 

Toepassingen van staalkabels

Rvs-staalkabels worden gebruikt voor allerlei toepassingen binnen de architectuur. In infrastructurele werken zijn RVS-kabels terug te vinden in bruggen, hekwerken en schermen. Onze kabels zijn ook terug te vinden in de woonomgeving, zoals bij de afrastering van balkons, trappenhuizen en balustrades. In de groengeleiding vormen RVS-staalkabelconstructies de basis voor verticale tuinmuren.

Rvs-staalkabels van Kabel Design

Naast de veelgebruikte kabelconstructies, is Kabel Design betrokken bij projecten waarvoor andere toepassingen en afmetingen gevraagd worden. Rvs-staalkabels van 2 tot en met 12 mm worden in eigen beheer geconfectioneerd. In ons machinepark kunnen we handmatig en hydraulisch walsen en elektrisch persen. Andere onderdelen zoals eindverbindingen, draadterminals en gaffels hebben wij op voorraad van onze partner Blue Wave .

groengeleiding staalkabels

Staalkabels voor groengeleiding

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor groene gevels. Met onze RVS-staalkabels creëren we een klimhulp voor klimplanten. Het resultaat? Prachtige groene gevels, echte blikvangers die de omgeving bovendien groener maken. Daarnaast dragen groene gevels bij het afvoeren van overtollig regenwater.

Lees verder over groengeleiding en de mogelijkheden van RVS-staalkabels.

Staalkabels voor Architectuur – infrastructuur en (woning)bouw

Tijdens het ontwerp van verschillende bouwwerken denkt Kabel Design mee over de juiste toepassingen van RVS-staalkabels. Dat doen we zowel tijdens de ontwerp- als de uitvoerende fase. Samen met onder andere architectenbureaus en bouwbedrijven werken we mee aan het voltooien van een project. Samen met onze partnerleveranciers van onderdelen zijn we in staat om het gehele project in eigen beheer uit te voeren. Van ontwerp tot montage.

architectuur staalkabels
veiligheid rvs kabels

Staalkabels voor veiligheid 

Omdat RVS-staalkabels sterk zijn worden ze gebruikt voor verschillende vormen van veiligheid. Bij Kabel Design denken we mee over de toepassing voor veiligheid, zoals bij trappen, balustrades, schermen en bruggen. Naast het praktische gebruik hebben RVS staalkabelconstructies een moderne uitstraling en zijn ook zeer geschikt voor toepassing in een industriële omgeving. Voor ieder veiligheidsproject vinden wij een passende oplossing met RVS-staalkabels. Al onze materialen voldoen aan de gelijkwaardige normen.

Lees verder over veiligheid en de toepassingen van RVS staalkabels .

Gerealiseerde projecten