RVS Staalkabels

De juiste oplossing voor alle projecten

RVS staalkabels bestaan ​​uit rondom kern geslagen draden. De meest gebruikte zijn de 7×7, 7×19 en de 1×19 constructie. Naast deze veel gebruikte constructies kunnen we u voorzien van allerlei andere constructies, neem hiervoor contact met ons op, info@kabeldesign.nl . De kabels zijn licht van gewicht, onderhoudsarm en kunnen goed gerecycled worden. 

Eigen beheer

Wij kunnen vanaf 2 tot en met 12 mm in eigen beheer en op locatie RVS staalkabels confectioneren naar uw wens en passende maatvoering.

Wij hebben een uitgebreid machinepark waarmee we handmatig en hydraulisch kunnen walsen en handmatig/elektrisch kunnen persen. Eindverbindingen, draadterminals, gaffels en andere materialen hebben we op voorraad van onze partner, Blue Wave .

Kwaliteit en service is gewaarborgd bij ons, dit maken we waar door met goede en betrouwbare partners te werken.

RVS kabels zijn breed toepasbaar binnen de architectuur. De mogelijkheden zijn legio, van randkabels voor kabelgaasnetwerken tot verticale of horizontale kabels.
In de infrawerken vindt u de kabels terug in bruggen, hekwerken en andere schermen/beveiligingstoepassingen.
Binnen onze groengeleiding zijn de kabels de basis voor het maken van verticale tuinmuren en nadere groene details in uw woon en verblijfomgeving.