Wij van Kabel Design

Voor groengeleiding, veiligheid en architectuur met RVS staaltechniek

Wij van Kabel Design

Kabel Design ontwerpt en werkt met RVS technieken en RVS producten. Voor architecten, bouwbedrijven en overheids instanties werken wij plannen uit. Maar ook voor tuin, agro en sportverenigingen bieden wij totaaloplossingen aan. Klantspecifieke benadering, kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van onze producten staan altijd centraal .

Kabel Design is sinds februari 2006 actief als specialist in RVS Kabeltechniek en aanverwante producten. Klanten zijn onder andere overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren. Architectenbureau’s daar werken we veel mee samen.

Wij hebben de expertise en kennis om al in de ontwerpfase mee te denken, te adviseren en totaaloplossingen aan te dragen en uit te voeren. Wij maken statische berekeningen en verzorgen de planning, ook van grote en complexe projecten. Onjuiste berekeningen maken een groot project onuitvoerbaar, dat kan niet gebeuren. Garantieverklaringen zullen dan niet worden afgegeven. Kabel Design voelt zich er medeverantwoordelijk voor dat ieder project slaagt!

Zonder goede producten lukt dat niet. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten, die sterk, duurzaam en esthetisch fraai zijn.
Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel.

De totaaloplossingen en de producten van Kabel Design zijn gericht op functionaliteit en een zo praktisch mogelijke toepassing tegen een verantwoorde prijs.Wij streven er altijd naar om samen met de klant een degelijke en goede oplossing te maken. Standaard is prima, maar flexibiliteit is beter.

Peter Huijbregts

Peter Huijbregts is werktuigbouwkundige en onderliggende Technische Bedrijfskunde.

In 2006 had hij bijna twintig jaar werkervaring achter de rug en is Peter voor zichzelf begonnen onder de naam Kabel Design. Door zijn expertise op het gebied van RVS Kabeltechniek en gegarandeerde producten is hij een uitstekende adviseur voor uw projecten.

Wanneer je Peter kent, weet je dat hij enorm sociaal betrokken is. Zo hard als hij zich inzet voor zijn omgeving, zo bevlogen is hij ook in zijn werk. Samen met klanten tot de beste oplossing komen, daar gaat hij voor. Flexibiliteit en leveren van kwaliteit zijn vaste waarden.

Niels Coertjens

Al enige jaren heeft Niels ervaring opgedaan met de werkzaamheden rondom Kabeltechniek. In drukke tijden en omdat het bij dit soort werkzaamheden altijd makkelijk is een extra paar handen te hebben, ging Niels met Peter mee naar grote opdrachten.

Ook al heeft Niels een andere achtergrond, hij heeft zich de kennis van de techniek en de producten snel eigen gemaakt. Hij is samen met Peter de trotse eigenaar van Kabel Design.

 Voor advies over toepassingen van RVS staalkabels, RVS kabelgaasnetwerken en over het gebruik van RVS weefsels ben je van harte welkom.

OVER KABEL DESIGN

KABEL DESIGN
Let op; dit is geen bezoekadres
Setersedwarsweg 1
4903 RT Oosterhout

Tel: 0161-413415
Mobiel: 06-30395680 / 06-12284660
Mail: info@kabeldesign.nl