Kabel Design biedt RVS, tuin en sportvereniging totaaloplossingen waarbij een klantspecifieke benadering, kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van onze producten centraal staan.

We zijn helemaal thuis in RVS Staalkabels, kabel gaasnetwerken, balustrades en muurtuinen. Maar ook in sportnetten en alle soorten doeken en netten voor in de tuin of industrie. We hebben een klantspecifieke benadering, waarbij we met u mee denken en u adviseren om uw project succesvol te maken. Uiteraard staan daarbij kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek van onze producten centraal.

Kabel Design is sinds februari 2006 actief als specialist in RVS Kabeltechniek en aanverwante producten. Klanten zijn onder andere overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren.

Wij hebben de expertise en kennis om al in de ontwerpfase met u mee te denken, te adviseren en totaaloplossingen aan te dragen en uit te voeren. Wij maken statische berekeningen en verzorgen de planning, ook van grote en complexe projecten. Onjuiste berekeningen maken een groot project niet uitvoerbaar. Ook ontstaat het risico van foute constructies. Garantieverklaringen zullen dan niet worden afgegeven.
Kabel Design voelt zich er medeverantwoordelijk voor dat uw project slaagt!

Zonder goede producten lukt dat niet. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten, die sterk, duurzaam en esthetisch fraai zijn.
Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

De totaaloplossingen en de producten van Kabel Design zijn gericht op functionaliteit en een zo praktisch mogelijke toepassing tegen een verantwoorde prijs.

Peter Huijbregts

Directeur eigenaar Peter Huijbregts is werktuigbouwkundige en studeerde Technische Bedrijfskunde. Toen hij Kabel Design in 2006 oprichtte had hij bijna twintig jaar werkervaring achter de rug. Door zijn expertise op het gebied van RVS Kabeltechniek en aanverwante producten is hij een uitstekend adviseur voor uw projecten.

Sinds 2006 is Kabel Design de specialist in zeer diverse toepassingen: trappenhuizen (binnen- en buitentrappen), schalmgaten, raambeveiliging, balkonbalustrades, gevelbekabeling, kadebalustrades, tuinverfraaiingen, brugbeveiliging, terreinafscheiding, parkeergarages en verkeerstorens.

OVER KABEL DESIGN

KABEL DESIGN
Let op; dit is geen bezoekadres
Setersedwarsweg 1
4903 RT Oosterhout

Tel: 0161-413415
Mobiel: 06-30395680 / 06-12284660
Mail: info@kabeldesign.nl