Bleu Wave WireDesign

De juiste toepassingen 

Kabel Gaasnetwerken en Bleu Wave WireDesign

Sinds 1 januari 2015 is Kabel Design de officiële dealer in Nederland van de Blue Wave Wiredesign producten.

Blue Wave Wiredesign

Het Deense bedrijf Blue Wave is leverancier van eindterminals en met name van Wiredesign (de ‘WDS line’). Het familiebedrijf uit Hadersley bestaat 75 jaar en behoort tot de top drie grootste producenten van stainless steel (RVS) tuigageproducten. Het bedrijf richt zich op de maritieme-, architectuur- en industriesector. Door constant door te ontwikkelen en te investeren in high-tech productiefaciliteiten en focus op de wensen van de klant is Blue Wave een zeer bekende merknaam geworden.

Centraal bij Blue Wave staat: efficiënte productie, goed design en lichte, maar optimaal sterke producten.

Wiredesign

Wiredesign is onderverdeeld in rond de 20 productgroepen, waaronder staalkabels, wantschroeven, gaffelterminals, nagelterminals, kleine architectonische WDS fittingen en beslag voor glazen daken. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal.

Meer informatie over de Wiredesign producten vindt u op www.bluewave.dk en op deze website onder RVS-producten. Vindt u een product van Blue Wave Wiredesign niet op onze website, dan kunnen we die uiteraard bestellen voor u. Daarnaast geven wij u graag persoonlijk meer informatie over de producten en toepassingsmogelijkheden van Blue Wave Wiredesign. Mail, bel ons even op of maak een afspraak.