Garantie

Garantie
Alle producten worden door ons geleverd met minimaal 12 maanden fabrieksgarantie. Enkele fabrikanten hanteren een langere termijn. De exacte garantietermijn staat vermeld bij elk product onder Extra informatie. Wettelijke regels en garanties worden niet uitgesloten door onze garantieregeling. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Klachten
Indien u als klant een klacht heeft over de producten van Kabel Design kunt u dit kenbaar maken door middel van een e-mail (info@kabeldesign.nl). Doorgaans zal Kabel Design binnen twee werkdagen inhoudelijk reageren op uw klacht.

Oplossing
In samenwerking met de klant zal Kabel Design altijd proberen tot een voor de klant bevredigende oplossing te komen.

Iets mis met het product?
Mocht er iets mis zijn met het aangeschafte product of heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via email (info@kabeldesign.nl). Wij helpen u graag verder.

Wanneer geen garantie?
De garantie dekt geen oneigenlijk gebruik, normale gebruiksslijtage of schade door verkeerd gebruik van de producten. Aanspraak op garantie dient altijd vooraf aan ons gemeld te worden. Dan pas kunt u het product aan ons terug sturen.

Retour sturen
De klant is zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van het product aan Kabel Design. De kosten hiervoor komen voor rekening van Kabel Design indien de garantie wordt toegekend. Gemaakte verzendkosten vanuit het buitenland komen te allen tijde voor rekening van de klant.