Architectuur

De juiste oplossing met RVS Staalkabels

Rvs-staalkabels en architectuur

Kabel Design werkt met meerdere architectenbureaus en uitvoerende bedrijven samen. Wij zijn gewend mee te denken en adviseren bij het ontwerp. Ook grote, complexe projecten zijn bij ons in goede handen. Het maken van statische berekeningen als fundament onder een goed uitvoerbaar en veilig project is mogelijk.

Rvs-staalkabels voor architectuurprojecten

De rvs kabels en toebehoren van Kabel Design zijn geschikt voor zowel standaard uitvoeringen als voor architectonisch verantwoorde en innovatieve toepassingen. Klanten kiezen ze daarom niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit, ook omdat ze duurzaam zijn, esthetisch fraai vormgegeven en aan te passen in elk ontwerp. Blue Wave heeft deze eigenschappen beloond door te vertrouwen op ons als dealer. Verder werken wij samen met gerenommeerde leveranciers van kabel en kabelproducten. Wij hebben een ruime ervaring met de gehele productenrange.

Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel. Hierbij stellen we hoge eisen aan de afwerking en de veiligheid van de door ons toegepaste materialen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met uw project.

Recente projecten