Kunststof

Netten en doeken voor sport, tuin en agro

Kunststof netten voor sport, tuin en agro

Naast onze corebusiness in RVS staalkabels en RVS gaasnetwerken bieden wij ook een groot assortiment kunststof doeken en netten aan. Dit past mooi in het verlengde van meer groen door groengeleiding, waar wij ons hart voor maken.

In het assortiment van de netten waarlangs de planten omhoog geleid worden, voorzien we ook in de netten die nodig zijn voor bijna alle balsporten die je maar kunt bedenken. Voor sportvereningen kunnen wij dus hun netten op orde houden, zodat er eerlijk gesport kan worden.

In de tuin en op het agrarische terrein zijn wij leverancier van doeken en netten om het gewas bijvoorbeeld te beschermen tegen regen of zon en tegen vogels. Verder leveren we allerlei attributen die nodig zijn om een en het ander te bevestigen.

Neem maar een kijkje in onze online winkel. Kun je iets niet vinden, wat je wel bij ons verwacht, vraag het ons via een email of neem meteen telefonisch contact met ons op. Onze gegevens staan bij Contact.

 

Voor Sport

Kabel Design heeft voor vele balsport verenigingen kunststof netten en overige attributen ter beschikking.

Per sport, zoals voetbal, tennis, hockey en basketbal, vind je het assortiment uitgesplitst onder het menu Kunststof. Met behulp van een keuzemenu kun je vervolgens zoeken naar het product wat het beste bij je past. Wij nodigen je graag uit om eens een kijkje te nemen in onze online winkel.

In de webshop vind je over het algemeen de standaard maten. Wens je afwijkende maten of eventueel andere materialen? Neem contact met ons op om je verder van dienst te zijn.

Lees meer over sport en kunststof voorzieningen via Kabel Design.

Voor Agro & Tuin

Kabel Design biedt verschillende oplossingen voor het gebruik bij tuin & agro. Naast onze corebusiness in RVS staalkabels en RVS gaasnetwerken bieden wij ook een groot assortiment kunststof doeken en netten aan in het verlengde van groengeleiding.

Maak bijvoorbeeld een prachtige muurtuin met onze groengeleiding, zorg dat vogels niet bij jouw perfecte moestuin kunnen komen of overdek jouw vijver om de bladeren tegen te gaan. In onze webshop vind je een keur aan producten die aan de standaard maten voldoen. Heb je iets nodig met een afwijkende maat, vraag dit aan ons en wij komen met een oplossing.

Lees meer over agro & tuin en kunststof producten via Kabeldesign.

Netten