Kunststof

Netten en doeken voor sport, tuin en agro

De kunststof doeken en netten van Kabel Design worden voornamelijk gebruikt door sportclubs en als toepassing in de agrarische hoek. In ons brede assortiment bieden wij netten aan voor balsporten en doeken en netten ter bescherming van gewas of voor groengeleiding. Uiteraard worden deze door ons geleverd inclusief de vervangende bevestigingsmaterialen.

 

De kunststof netten en doeken van Kabel Design:

  • Sterke en kant-en-klare netten voor balsporten
  • Maatwerknetten voor sportclubs
  • Speciale voornetten voor de tuin- en agrosector
  • Geschikt voor vijveroverdekking of moestuinen

Neem maar een kijkje in onze online winkel. Kun je iets niet vinden, wat je wel bij ons verwacht, vraag het ons via een e-mail of neem direct telefonisch contact met ons op. Onze gegevens staan ​​bij Contact .

 

kunststof netten sport

Sport, sportnetten en attributen

In Nederland barst het van de sportverenigingen. Om ervoor te zorgen dat deze clubs hun leden kunnen laten sporten, zijn goede materialen nodig. Kabel Design levert kunststof netten en overige attributen aan die gebruikt kunnen worden voor voetbal, tennis, hockey, basketbal en volleybal. In onze webshop staan alle producten in standaardmaten. Op verzoek maken we graag netten van afwijkende afmetingen en/of andere materialen. Neem contact met ons op.

In de webshop vind je over het algemeen de standaard maten. Wens je afwijkende maten of eventueel andere materialen? Neem contact met ons op om je verder van dienst te zijn.

Lees meer over sport en kunststof voorzieningen via Kabel Design.

Doeken en netten voor agro en tuin

Wij dragen graag ons steentje bij aan een groener Nederland! Met onze oplossingen voor tuin & agro wordt tuinieren nog gemakkelijker en leuker. Maak een mooie muurtuin met de groengeleiding van Kabel Design en zorg er met onze netten en doeken voor dat (moes)tuinen en vijvers afgedekt zijn tegen ongewenste bezoekers. Naast de standaardmaten in onze webshop, maken we ook doeken en netten op maat. Neem contact met ons op.

Lees meer over agro & tuin en kunststof producten via Kabeldesign.

netten agro tuin