Groengeleiding

Ondanks dat de temperatuur nog niet helemaal top is kun je zien dat de natuur uit zijn winterslaap aan het ontwaken is. Als je om je heen kijkt dan zie je weer leven in het groen rondom je heen en dat vraagt om een goede groengeleiding bestaande uit 5 basissets.

Zelf heb ik vorig jaar uit ons productengamma van groengeleiding een soort van showmuur gemaakt om de groen geledingsproducten van Kabel Design te kunnen laten zien. Ik ben begonnen met 5 basissets aan de muur te bevestigen. Hierna heb ik deze uitgebreid met enkele losse groen geleidingssteunen en losse kabels om speelse vormen te verkrijgen.

Na enkele maanden waren alle groengeleidingen helemaal begroeit. Ik heb bewust voor een clematis als begroeiing gekozen. Een plant die vrij snel groeit, met prachtige bloemen in allerlei kleuren. Op deze wijze kleurt en fleurt uw gevel en woonomgeving prachtig mooi op binnen niet al te lange tijd.

Door de begroeiing aan de wand warmt uw gevel minder snel op in de zomer en blijft het binnen langer aangenaam koel.

Steunen

Onze steunen hebben 2 gaten haaks op elkaar. Hierdoor kunt u kabels aanbrengen op 73 en 86mm vanaf de achterwand. Normaal is deze afstand voldoende om ervoor te zorgen dat er geen planten aan uw gevel gaan hechten. In dat kader raden we u af om Hedera achtige te gebruiken. Deze klimopplant zal altijd naar de achterwand gaan en schade aanbrengen in de gevel.

Op onze site www.staalkabelgaasnetwerken.nl vindt u onder groengeleiding sets, maar ook losse onderdelen om naar eigen inzicht uw gevel in te richten.

Naast plantgeleiding met behulp van kabels hebben we ook kabel gaasnetwerken met 2 verschillende afmetingen om uw planten te geleiden.
Deze sets hebben een standaard afmeting van 2.800×1.200mm en 2.100x600mm.

Mochten uw wensen zich niet laten vangen in de aangeboden sets of heeft u graag advies over wat voor u het best passend is dan zijn wij u graag van dienst. Neem contact  met ons op of bel, 0161-413415 of 06-30395680

Op de foto hieronder ziet u hoe onze muur al weer tot leven aan het komen is. Nieuw, fris en groen.

Groengeleiding Kabel Design Begroeiing Afstandsteunen Groen