Totaaloplossingen

De juiste oplossing voor alle projecten

Kabel Design is sinds februari 2006 actief als specialist in RVS Kabeltechniek en aanverwante producten. Klanten zijn onder andere overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren.

Wij hebben de expertise en kennis om al in de ontwerpfase met u mee te denken, te adviseren en totaaloplossingen aan te dragen en uit te voeren. Wij maken statische berekeningen en verzorgen de planning, ook van grote en complexe projecten. Onjuiste berekeningen maken een groot project niet uitvoerbaar. Ook ontstaat het risico van foute constructies. Garantieverklaringen zullen dan niet worden afgegeven.
Kabel Design voelt zich er medeverantwoordelijk voor dat uw project slaagt!

Zonder goede producten lukt dat niet. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteitsproducten, die sterk, duurzaam en esthetisch fraai zijn.
Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

De totaaloplossingen en de producten van Kabel Design zijn gericht op functionaliteit en een zo praktisch mogelijke toepassing tegen een verantwoorde prijs. Centraal in onze werkwijze staat:

“samen werken aan een passende kwaliteitsoplossing”