Sport

De juiste oplossingen voor alle sportverenigingen

Nederland is een land met een uitgebreide en grote dichtheid van diverse sportverenigingen. Of u nu in club verband wilt sporten of individueel er wordt u van alles aangeboden. Het enige wat we moeten doen is er heen gaan en actief deelnemen. Sport is van belang, u ontspant, u socialiseert en u blijft fit.

Kabel Design heeft voor vele bal sportvereniging de kunststof netten en overige attributen ter beschikking. Per sport, zoals voetbal, tennis, hockey en basketbal, vindt u het assortiment uitgesplitst onder het menu Kunststof. Met behulp van een keuze menu kunt u vervolgens zoeken naar het product wat het beste bij u past. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel.

Als het u beter past dat wij bij u langs komen om de correcte maten op te nemen kunnen we dit natuurlijk voor u verzorgen, laat het ons weten via de mail of bel om een afspraak te maken.

In de webshop vindt u over het algemeen de standaard maten. Wenst u afwijkende maten of eventueel andere materialen? Neem contact met ons op om u verder van dienst te zijn.