Sierhekwerk

Sierhekwerk

Een hek is een constructie om een gebied af te scheiden of de toegang te beheren. Een laag hekje heeft vooral een signaalfunctie, een hoog en sterk hek beperkt de toegang. Het geeft een hoog veiligheidsgevoel. Bij de naam sierhekwerk denk je al snel te weten waar het hier om draait: een hekwerk voor de sier.
Bijna goed; het sierlijke aspect van een sierhek is vaak dominant. De functie van een sierhek is echter tweeledig. Natuurlijk voor de al genoemde sier, de verfraaiing die juist iets meer cachet geeft aan dat wat u lief is. Een tweede functie van een sierhek is om datgeen wat u lief is af te bakenen en ook te beschermen.

Laten we eens kijken naar de eerste functie, de sier. Een goed sierhekwerk moet helemaal bij u passen. Gaat u voor modern en strak? Of gaat u misschien voor klassiek? Of misschien toch iets meer tijdloos? Het is bij een sierhekwerk allemaal mogelijk. Een sierhek is precies die mooie toevoeging om het uiterlijk van uw woning, balkon, tuin, complex of terrein precies de voor u juiste uitstraling te geven. De tweede functie van een sierhekwerk is die van bescherming. Bescherming van uw waardevolle bezit. Goed sierwerk zorgt ervoor dat uw bezit wordt afgebakend. En wel op zo’n manier dat ongewenst bezoek letterlijk buiten het hek blijft.

Als je bovengenoemde combineert dan kan de conclusie zijn dat een mooi, degelijk sierwerk dat helemaal bij u past, een kwestie van maatwerk is. Kabel Design verkent graag met u de mogelijkheden die precies bij uw wensen passen. En voert uw wensen ook graag uit. Kabel Design weet namelijk als geen ander dat het plaatsen van een sierwerk de nodige precisie vereist en dat het zeker geen eenvoudige klus is. Alles luistert bij een goed sierwerkhek behoorlijk nauw.

U wilt een smaakvolle bescherming van uw bezit, die precies dat aangeeft waar u voor staat? En het liefst ook nog duurzaam?
Kabel Design zorgt dat u een duurzame investering doet, waar u na plaatsing nauwelijks meer naar hoeft om te kijken. Neem contact op voor de mogelijkheden.