Eind 2015 hebben we een plantgeleidesysteem aangebracht op de gevels van een nieuwbouwproject aan de Karel de Grote laan te Eindhoven. Het ging om drie blokken met verschillende appartementen voor de Stichting Woonbedrijf uit Eindhoven.

Onze opdrachtgever, BTL Realisatie, is gespecialiseerd in groene projecten. De leidraad bij het ontwikkelen van deze appartementenblokken was dan ook duurzaam bouwen. Wij konden hierop inspelen door een groen plantgeleidesysteem aan te brengen gebaseerd op ons Blue Wave WDS programma. In eerste instantie hadden we een rechthoekige vorm voor ogen, maar de architect had een voorkeur voor een speelsere uitstraling van het geheel. Wij hebben hierop een aangepast voorstel gedaan en in samenwerking met de bouwonderneming, Heijmans Bouw BV, een werkbaar en uitvoerbaar plan gemaakt en uitgevoerd.

In samenspraak met verschillende partijen is zo een mooi plan tot stand gekomen. Mede door onze flexibiliteit en de gewoonte te werken via korte lijnen heeft Kabel Design ook dit project weer tot een goed einde gebracht.

Bij dit project bestond op de dakterrassen een onveilige situatie. De ruimte tussen de vloer en bakken was te groot, er bestond een mogelijkheid om hier onder door te kruipen. Met het aanbrengen van kabels van 5mm hebben we dit op een eenvoudige en veilige wijze weten op te lossen.

Opdrachtgever:  Stichting Woonbedrijf te Eindhoven
Architect:  Van Helmond / Zuidam architecten te Eindhoven
Uitvoerders:  BTL realisatie Veldhoven en Heijmans Bouw BV

Gebruikte materialen:

  • Afstandsteunen uit het Blue Wave WDS programma met
  • 4mm kabel
  • M8 terminals met
  • 5mm kabel

vervoer Gratis verzending v.a. € 250,00

klok Levertijd 3-5 werkdagen

slotje Veilig betalen via iDeal e.a.

Producten