Groengeleiding

Groene wand met Kabel Gaasnetwerken

RVS Kabelgaasnetwerk en groengeleiding

RVS kabelgaasnetwerk is uitermate geschikt voor het creëren van een groene gevel. Door de ruime keuze in afmetingen van de mazen en dikte van de kabel is er voor elke plant een goede klimhulp te maken.

Het toepassen van verschillende soorten planten in een RVS kabelgaasnetwerk geeft een mooi effect. Het is mogelijk om winterharde soorten te combineren met bloeiers om variatie aan te brengen, en het hele jaar door plezier te hebben van een mooi aanzicht. Het RVS kabelgaasnetwerk kan in verschillende oppervlaktes, van klein tot groot worden aangebracht. Kabel Design maakt zelf de kaders waarin het RVS kabelgaasnetwerk komt te hangen. De RVS kabelgaasnetwerken worden voor ieder project op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we ieder project van klein tot groot naar wens maken.

Wanneer het RVS kabelgaasnetwerk is dichtgegroeid heeft dit mooie aanzicht ook als voordeel dat het isolerend werkt. De weersinvloeden hebben minder invloed op de temperatuur binnen. De warmte en koelte gaan vanuit binnen minder snel verloren naar buiten. Door grondgebonden planten toe te passen kan het regenwater in de grond verdwijnen. Dit is goed voor het grondwaterpeil en kan mogelijk wateroverlast door stortregens voorkomen. Nog meer als bij het plaatsen van kabels bieden deze groene delen van RVS kabelgaasnetwerk een veilige beschutting voor vogels en insecten.

De mogelijkheden

Voor projecten met specifieke wensen kunnen wij u het beste van dienst zijn wanneer u contact opneemt met ons. Samen nemen we dan de mogelijkheden door en kiezen de beste optie voor uw project.

Ons systeem is goed zelf te monteren. Maar als u dit liever overlaat aan de vakman, dan kunnen wij dit natuurlijk voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor verder advies en informatie.

Gerealiseerde projecten

Meer info over gaasnetwerk en groen geleiding

Gaasnetwerken

HET FUNDAMENT VAN JOUW MUURTUIN

Advies

VOOR PERSOONLIJK ADVIES