Architectuur

De juiste oplossing met Kabel Gaasnetwerken

Kabel Gaasnetwerken en architectuur

Kabel Design heeft met meerdere architectenbureaus en uitvoerende bedrijven samengewerkt. Wij zijn gewend mee te denken en u te adviseren bij het ontwerp. Ook grote, complexe projecten zijn bij ons in goede handen. Het maken van statische berekeningen als fundament onder een goed uitvoerbaar en veilig project is mogelijk.

De RVS kabelgaasnetwerken en toebehoren van Kabel Design zijn geschikt voor zowel standaarduitvoeringen als voor architectonisch verantwoorde en innovatieve toepassingen. Klanten kiezen ze daarom niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit, maar ook omdat ze duurzaam zijn, esthetisch fraai vormgegeven en passend te maken in elk ontwerp. Blue Wave heeft deze eigenschappen beloond door te vertrouwen op ons als dealer. Verder werken wij samen met gerenommeerde leveranciers van kabelproducten. Wij hebben een ruime ervaring met de gehele productenrange.

Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel. Hierbij stellen we hoge eisen aan de afwerking en de veiligheid van de door ons toegepaste materialen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Uitgevoerde projecten