Groengeleiding

De juiste oplossing met RVS staalkabels

RVS Staalkabels en groengeleiding

Met de huidige extremen in het weertype zien we steeds vaker ‘groene gevels’ om ons heen. Groene gevels vormen een bijzondere fraaie blikvanger en zijn aangenaam om naar te kijken. Maar gevels begroeid met beplanting leveren ook een bijdrage aan een duurzamer en gezonder klimaat.

Met het aanbrengen van groene gevels neemt u actief deel aan het groener maken van uw omgeving en zorgt u actief dat overtollig regenwater opgenomen kan worden door de bodem. Daar waar u groene planten plaatst, ligt geen bestrating en dat maakt dat overtollig water opgenomen kan worden in de bodem. Ook bevorderen deze groene pareltjes het milieu. Planten nemen schadelijke stoffen op en geven ons een gezondere omgeving terug.

Ook bieden deze groene delen een veilige beschutting voor vogels en insecten. De meest uiteenlopende vogels maken gebruik om in deze begroeiing te schuilen of te leven.

De mogelijkheden

Denk hierbij niet meteen groot, maar begin klein. Met onze steunen als basis kunt u zelf vormen maken die bij uw leefomgeving passen en die u mooi vindt. Als voorbeeld hebben we enkel foto’s als vrijblijvende mogelijkheid in ons portfolio toegevoegd. Deze mogelijkheden hebben we vertaald in een aantal basissets. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een gaasnetwerk op een wand aan te brengen welke accenten en kleur geeft aan uw omgeving. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen waarna wij u een advies kunnen geven welke bij uw wensen past.

Ons systeem is goed zelf te monteren. Maar als u dit liever overlaat aan de vakman, dan kunnen wij dit natuurlijk voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor verder advies en om u een geheel vrijblijvende aanbieding te verzorgen!

Recente projecten

Meer over groen geleiding procducten

Basissets

EEN STERKE BASIS

Steunen

DE STEUN AAN DE MUUR