Groengeleiding

De juiste oplossing met RVS staalkabels

De juiste oplossing met RVS staalkabels

Rvs-staalkabels en groengeleiding

Met de huidige extremen in het weertype zien we steeds vaker groene gevels om ons heen. Groene gevels vormen een bijzondere fraaie blikvanger en zijn aangenaam om naar te kijken. Gevels begroeid met beplanting leveren ook een bijdrage aan een duurzamer en gezonder klimaat.

Groene gevel aanleggen

Het aanleggen van groene gevels heeft veel voordelen. Hiermee neemt u actief deel aan het groener maken van de omgeving en zorgt u dat overtollig regenwater opgenomen kan worden door de bodem. Daar waar u planten plaatst, ligt geen bestrating en dat maakt dat overtollig water opgenomen kan worden in de bodem. Ook bevorderen deze groene pareltjes het milieu. Planten nemen schadelijke stoffen op en geven ons een gezondere omgeving terug. Daarnaast bieden deze groene delen een veilige beschutting voor vogels en insecten. De meest uiteenlopende vogels maken gebruik van deze begroeiing om in te schuilen of leven.

De mogelijkheden voor een groene gevel

Denk hierbij niet meteen groot, maar begin klein. Met onze steunen als basis kunt u zelf vormen maken die bij uw leefomgeving passen en die u mooi vindt. Als voorbeeld hebben we enkel foto’s als vrijblijvende mogelijkheid in ons portfolio toegevoegd. Deze mogelijkheden hebben we vertaald in een aantal basissets. Ook bieden wij u de mogelijkheid aan om een gaasnetwerk op een wand aan te brengen welke accenten en kleur geeft aan uw omgeving.

Natuurlijk kun je contact met ons opnemen voor het uitbrengen van passend advies.

Ons systeem is goed zelf te monteren. Maar als je dit liever overlaat aan de vakman, dan kunnen wij dit natuurlijk verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor verder advies en om een geheel vrijblijvende aanbieding te doen.

Recente projecten

Meer over groen geleiding procducten

Basissets

EEN STERKE BASIS

Steunen

DE STEUN AAN DE MUUR