Architectuur

De juiste oplossing met RVS staalkabels

Kabel Design heeft met meerdere architectenbureaus en uitvoerende bedrijven samengewerkt. Wij zijn gewend mee te denken en u te adviseren bij het ontwerp. Ook grote, complexe projecten zijn bij ons in goede handen. Het maken van  statische berekeningen als fundament onder een goed uitvoerbaar en veilig project is mogelijk.

De producten van Kabel Design zijn geschikt voor zowel standaard uitvoeringen als voor architectonisch verantwoorde en innovatieve toepassingen. Klanten kiezen ze daarom niet alleen vanwege de uitstekende kwaliteit, maar ook omdat ze duurzaam zijn, esthetisch fraai vormgegeven en passend te maken in elk ontwerp. Blue Wave heeft deze eigenschappen beloond door te vertrouwen op ons als dealer. Verder werken wij  samen met gerenommeerde Europese leveranciers van kabel en kabelproducten. Wij hebben een ruime ervaring met de gehele producten range.

Naast de kabelproducten zijn we bezig om andere geweven gaasnet vullingen toe te kunnen passen binnen onze projecten. Hierover berichten we u binnenkort verder. Dit maakt dat we steeds bezig zijn met ons assortiment verder uit te breiden en zo een allround en breed inzetbaar bedrijf te blijven binnen onder architectuur gemaakte projecten.

Kabel Design laat de montage van haar producten in eigen beheer uitvoeren door deskundig personeel. Hierbij stellen we hoge eisen aan de afwerking en de veiligheid van de door ons toegepaste materialen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Projecten