Groen is hot en de toepassingen zijn in beweging!

Dat ons milieu heden ten dagen een steeds grotere zorg is kunt u overal om u heen merken. Door veranderingen op onze aarde is milieu en hoe we daar mee om gaan al jaren een bron van zorg en een voedingsbodem voor geschillen. Eigenlijk is dat natuurlijk heel erg jammer, dat we geschillen hebben over zo iets unieks als het milieu! Dat je er verschillende meningen op na houdt is natuurlijk geen probleem, dat mag in een wereld waar we onze mening vrij kunnen en mogen uitspreken.

Milieuvriendelijke groenplekken
In onze vrije tijd zoeken we vaak milieuvriendelijke groenplekken op om te kunnen ontspannen, genieten en recreëren. Daar worden we vrolijk van en we putten er energie uit. Op dit moment is er een trend om een frisse, prettige en groene omgeving naar ‘de stad te halen’. Denk hierbij aan de investeringen en ontwikkelingen die gaande zijn zoals milieu bewust en duurzaam bouwen.

Naast het vergroenen van kantoorpanden en verblijfsruimtes zijn er meer toepassingen en hebben wij als Kabel Design in Hengelo een project bij Volvo garage Harrie Arendsen mogen uitvoeren waarbij we wanden voorzien hebben van steunen en kabel gaasnetwerk. Er is dus een duurzaam netwerk gemaakt waarlangs planten omhoog gaan groeien zodat de wanden ‘bekleed’ worden met een groene schil.

Harvard University
Naast een mooi uiterlijk heeft internationaal onderzoek, Harvard University, aangetoond dat wij mensen zich prettig voelen in een groene werkomgeving. We scoren beter op cognitieve taken en hebben een betere nachtrust als we werken in duurzame en milieu vriendelijke gebouwen. Naast deze voordelen geven we ook het milieu een boost. Met het vergroenen van de omgeving komen ook flora en fauna op een hoger plan, en dit heeft aantoonbare goede gevolgen voor ons eigen welzijn.

Kabelsystemen
Waarom zouden we dan niet zelf in beweging komen om in onze vertrouwde huiselijke omgeving geen initiatieven te ontplooien die deze omgeving groener en leefbaarder maken?
Kabelsystemen van Kabel Design bieden jou de kans om jouw gevel te voorzien van groen.

Bel of mail ons voor een passend en vrijblijvend advies!

Internet: www.kabeldesign.nl

Telefoon: 0161-413415 / 06-30395680

E-mail: info@kabeldesign.nl