RVS Staalkabels

De juiste oplossing voor alle projecten

RVS staalkabels bestaan uit rondom een kern geslagen draden. De meest gebruikte en gangbare constructies zijn de 7×7 constructie, 7×19 constructie en de 1×19 constructie. Naast deze veel gebruikte constructies kunnen we u voorzien van allerlei andere constructies, neem daarvoor contact met ons op, 0161-413415 of info@kabeldesign.nl. De kabels zijn licht van gewicht, onderhoudsarm en kunnen waar nodig goed gerecycled worden.

Eigen beheer

Wij kunnen vanaf 2 tot 12mm in eigen beheer en op locatie de kabels confectioneren op uw wens en passende maatvoering.
Hiervoor hebben we een uitgebreid machine park waarmee we zowel handmatig als hydraulisch kunnen walsen, als ook handmatig/elektrisch persen. Eindverbindingen, draadterminals, gaffels en andere vormen hebben we op voorraad of kunnen we snel betrekken van onze partner hierin, Blue Wave.

Kwaliteit en service is gewaarborgd bij ons, dit maken we waar door met goede en betrouwbare partners te werken.

Het toepassingsgebied voor RVS kabels is breed. Binnen de architectuur zijn de mogelijkheden legio, van randkabels voor onze kabelgaasnetwerken tot verticale of horizontale kabels.
In de infrawerken vindt u de kabels terug in bruggen, hekwerken en andere afscherm/beveiliging toepassingen.
Binnen onze groengeleiding zijn de kabels de basis voor het maken van verticale tuinmuren en nadere groene details in uw woon- en verblijfomgeving.

De RVS kabels hebben een breed toepassingsgebied. Architectuur, infrastructurele werken, groengeleiding en aandrijvingen zijn hiervan veel voorkomende gebieden waar de RVS kabel een ranke, sierlijke en mooie toepassing biedt.

Wij kunnen vanaf 2 tot 12mm in eigen beheer en op locatie de kabels confectioneren op uw wens en passende maatvoering.