Waarom sponsoren wij?

Bij Kabel Design sponsoren we omdat we natuurlijk onze naam bekend willen hebben, maar dat is niet ons belangrijkste doel waarom wij sponsoren. Het gaat vooral om de maatschappelijke betrokkenheid bij activiteiten die ons aan het hart gaan of waar we onze leefgemeenschap, Dorst, mee willen ondersteunen. Al meerdere personen actief tijdens Alp d ’Hu zes hebben we ondersteund om hun inspanning succesvol te gelden te maken voor het goede doel. Maatschappelijk zijn we ook nauw betrokken bij activiteiten in het dorp Dorst.

Wat en wie sponsoren wij?

Wij sponsoren de wielerclub Team Munnemoat. Zij organiseren onder andere ieder jaar de Nieuwjaarscross, een veldrit bij op Ter Aalst in Den Hout. Ook de Kermiskoers, een koers rondom de Heuvel in Den Hout is het werk van deze groep jongeren in samenwerking met het dorp Den Hout. Ongeveer tachtig tot negentig man fietsen in de wielerkleding van Baronie Campers en Kabel Design, ook familie en kennissen maken gebruik van deze prachtige kleding.

Kabel Design Staalkabel Gaasnetwerken Peter Huijbregts Sponsoring Munnemoat

Promotievideo van de kermiskoers 2017!

Ook sponsoren wij verschillende voetbalverenigingen. Eén daarvan is de voetbalvereniging Neerlandia ’31 in Dorst. Hier ondersteunen we al jaren het damesteam en de O11-2 pupillen.

Kabel Design Staalkabel Gaasnetwerken Huijbregts Peter

Ook dragen wij NAC Breda een warm hart toe. We staan onder andere in ‘De Klok’ en u vindt ons op televisies in de business zijde. Ook kunt u ons vinden op spiegels van Media Mirror. Dit omdat Kabel Design naast RVS producten ook kunststofproducten levert zoals onder andere voetbalnetten en andere sport gerelateerde kunststof netten. Waar kun je dit beter kenbaar maken als bij NAC Breda, onze parel van het zuiden!

In Dorst sponsoren we verschillende activiteiten. Carnaval, het sauwelen, Dorst op Stelten en het Midzomernachtfeest zijn n aantal activiteiten die we van harte aanbevelen en ondersteunen.

Dorst op Stelten Staalkabel Gaasnetwerken Kabel Design Peter Huijbregts

Wilt u zien wat we voor u kunnen betekenen in de productrange die we hebben voeren nodigen we u uit om eens op onze sites te kijken.
www.kabeldesign.nl of www.staalkabelgaasnetwerken.nl

Dank voor uw bezoek en bel ons gerust als u vragen hebt. 0161-413415 / 06-30395680