Groen-zwart tenue bij Nederlands Kampioenschap

Groen-zwart tenue leidt tot speculaties…
Het groen-zwarte Kabel Design tenue gaf tijdens het Nederlands Kampioenschap op de weg aanleiding tot enige speculaties.  Een anekdote...

De week voor het Nederlands Kampioenschap wielrennen op de weg reikten we onze sponsorkleding uit aan Team Munnemoat. Op de dag van het kampioenschap droeg een van de Munnemoat renners, die als toeschouwer langs de kant stond, het sponsorshirt van Baronie Campers/Kabel Design. Dat deed hij vooral omdat Blanco renner Marc Goos de zoon is van de eigenaar van Baronie Campers en bovendien achterneef van Peter Huijbregts. Dit leidde tot druk overleg bij de Blanco renners:  Wie is die man in dat groen-zwarte tenue? Als klap op de vuurpijl ging Marc Goos na afloop van de koers ook nog eens met deze man staan praten. Was er gelekt? Wat bleek, de dag erna presenteerde Blanco tijdens een persconferentie de nieuwe sponsor van de Blanco ploeg. En jawel, die outfit had toch wel veel weg van de Munnemoat kleding!

Achteraf heeft eenieder er heerlijk om gelachen, maar Marc Goos moest destijds wel even verantwoording afleggen in de ‘Blanco bus’.

Afbeelding Afbeelding