Klantspecifiek Advies

Kabel Design werkt niet volgens standaarden maar uitsluitend klantspecifiek. Wij werken uw wensen en ideeën uit en nemen daarbij zonder probleem al bestaande ontwerptekeningen mee. Wij bekijken de voor- en nadelen van verschillende opties, voorzien u van een advies op maat en zorgen voor een passende aanbieding. Ook presenteren wij u graag alternatieve oplossingen. Dit advies en bijbehorende offerte zijn geheel vrijblijvend.

Onze producten voegen zich naar uw specifieke wensen. Wij kunnen ze in iedere toepassing klantspecifiek maken. Zo kunnen wij ten volle tegemoet komen aan uw eisen en specifieke aandachtspunten.

Kabel Design assembleert, levert en monteert alle kabelconstructies en kabelproducten. Daarbij streven wij naar een zo functioneel en praktisch mogelijke toepassing tegen een verantwoorde prijs.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is deskundig advies en begeleiding van A (schets) tot Z (montage) aan te bevelen. Voordeel van deze werkwijze is dat we de belangrijke randvoorwaarden bij een gekozen toepassing op een kwalitatief goede en verantwoorde wijze kunnen verankeren in het uiteindelijke resultaat.

 

“Klantspecifieke benadering en advies
van A tot Z”

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding