EXPERTISE

Directeur eigenaar Peter Huijbregts is werktuigbouwkundige en studeerde Technische Bedrijfskunde. Toen hij Kabel Design in 2006 oprichtte had hij bijna twintig jaar werkervaring achter de rug. Door zijn expertise op het gebied van RVS Kabeltechniek en aanverwante producten is hij een uitstekend adviseur voor uw projecten.

De laatste zeven jaar heeft Kabel Design ervaring opgedaan met zeer diverse toepassingen:  trappenhuizen (binnen- en buitentrappen), schalmgaten, raambeveiliging, balkonbalustrades, gevelbekabeling, kadebalustrades, tuinverfraaiingen, brugbeveiliging, terreinafscheiding, parkeergarages, verkeerstorens en heliplatforms.

Bij deze projecten werkte Kabel Design samen met onder meer architecten, bouwondernemingen, aannemers, hekwerkfabrikanten en tuinontwerpers.

Klanten, waaronder overheden, constructie- en bouwondernemingen, (water)sportverenigingen, groenbedrijven en particulieren, zijn enthousiast over de uitgevoerde projecten van Kabel Design.

Kabel Design is sterk in het leveren van een totaaloplossing en als ontwerpadviseur. Daarbij is het maken van statische berekeningen en de planning van grote, complexe projecten bij Kabel Design in goede handen en vormen de kwaliteitsproducten een vaste waarde.

“Expertise van producten, technische vereisten en toepassingen”

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding